MyFeed Personalized Content
pregnancy-week-by-week.jpg

Calendarul de sarcina pe saptamani

Urmareste fiecare saptamana de sarcina si descopera care sunt transformarile prin care trece corpul tau, simptomele sarcinii si cum se dezvolta bebelusul.

Ai pornit in una dintre cele mai interesante aventuri ale vietii tale. Afla tot ce trebuie sa stii la fiecare pas al acestei calatorii. Descopera fiecare informatie despre dezvoltarea copilului tau, evolutia corpului tau si sfaturi pentru o sarcina fericita si fara probleme, saptamana de saptamana.

pregnancy-week-by-week.jpg

Primul trimestru de sarcina

Felicitari pentru sarcina! Daca esti la primul copil, probabil ca acest prim trimestru va fi un vârtej de intrebari. Se intampla atat de multe schimbari si ai atatea de invatat!

Fii fara griji, nu esti singura. Suntem alaturi de tine. In cele ce urmeaza vei gasi majoritatea raspunsurilor de care ai nevoie.

Saptamani
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
alt: al-doilea-trimestru-de-sarcina

Al doilea trimestru de sarcina

Acum ca toate s-au mai asezat, este timpul sa te concentrezi asupra micutului tau. Citeste mai departe despre saptamanile 13 - 26. Descopera transformarile prin care trece bebelusul si cum il poti tu ajuta sa se dezvolte sanatos.

Saptamani
al-treilea-trimestru-de-sarcina

Al treilea trimestru de sarcina

Ce repede trece timpul! Nu te stresa, este ultimul lucru pe care ar trebui sa i faci. Te apropii cu pasi repezi de momentul mult asteptat: sa iti tii bebelusul in brate. Pastreaza-ti calmul si citeste in continuare cum sa te pregatesti pentru venirea pe lume a micutului tau.

Saptamani