Produsele noastre ....


Categorii de produse

Istoria noastra de a ne ingriji de viitorul echilibrat al copiilor ne-a ajutat sa creem o gama variata de produse pentru a satisface nevoile bebelusilor inca de la primele luni de viata. Descopera toate produsele noastre in acelasi loc si afla cum pot contribui ele la nutritia corecta a copilului tau.

Formule de lapte

Descopera intreaga noastra gama de formule de lapte pentru a-i asigura o buna alimentatie la fiecare pas in dezvoltarea sa si afla cum pot ele contribui la o nutritie echilibrata, atunci cand, din diverse motive, alaptarea nu este posibila.

Afla mai multe


Mancare pentru bebelusi

Cereale fortifiate, piureuri, gustari lactate, biscuiti si produse Bio - descopera produsele Nestle dedicate diversificarii alimentatiei.

Afla mai multe

mancare pentru bebelusi mancare pentru bebelusi


Brandurile noastre

Descopera brandurile Nestlé, gandite special pentru alimentatia si sanatatea micutului tau.


Gaseste rapid produse

Te ajutam sa gasesti cele mai bune produse pentru micutul tau. Alege filtrele si cauta printre produse pentru a le gasi pe cele mai potrivite pentru fiecare etapa din alimentatia copilului.

Gaseste acum produse


Cumpara online

Descopera ofertele din magazinele online partenere. Afla de unde poti cumpara produsele noastre Nestlé pentru micutul tau.

 


Produsele noastre

Suntem preocupati la fel ca si tine de o dezvoltare cat mai armonioasa a micutului tau, de aceea produsele Nestlé sunt adaptate fiecarei etape de dezvoltare.


Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.