Distribuie articol
X

Supa de sfecla rosie cu mere

6-8 luni

Supa de sfecla rosie cu mere

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 80g sfecla rosie, curatata si taiata in felii
  • 30g cartof
  • 30g morcov
  • 2 linguri pui fiert si pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 ceasca apa
  • 1/2 mar mic
  • 1 lingurita suc de lamaie stoarsa
  • 1 lingurita gris
Alergeni
  • Gluten 
  • Lactoza
  • Lapte

Mod de preparare:

  1. Fierbe legumele spalate si decojite timp de aproximativ 15 minute.
  2. Pune apoi grisul si lasa la fiert la foc mic timp de aproximativ 4-5 minute.
  3. Dupa ce a fiert, adauga peste supa de sfecla rosie sucul de lamaie si puiul pasat.
  4. Proceseaza supa si adauga unt dupa ce ai amestecat bine.
  5. Pune la copt marul decojit si golit de seminte la 160° C timp de aproximativ 15 minute si apoi trece-l printr-o sita.
  6. Serveste supa de sfecla rosie cu piure de mar.

Intra in Clubul Nestle Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.