Supa de sfecla rosie cu mere
Ingrediente
- 80g sfecla rosie, curatata si taiata in felii
- 30g cartof
- 30g morcov
- 2 linguri pui fiert si pasat
- 1 lingurita unt
- 1/2 ceasca apa
- 1/2 mar mic
- 1 lingurita suc de lamaie stoarsa
- 1 lingurita gris
Mod de preparare
-
Fierbe legumele spalate si decojite timp de aproximativ 15 minute.
-
Pune apoi grisul si lasa la fiert la foc mic timp de aproximativ 4-5 minute.
-
Dupa ce a fiert, adauga peste supa de sfecla rosie sucul de lamaie si puiul pasat.
-
Proceseaza supa si adauga unt dupa ce ai amestecat bine.
-
Pune la copt marul decojit si golit de seminte la 160° C timp de aproximativ 15 minute si apoi trece-l printr-o sita.
-
Serveste supa de sfecla rosie cu piure de mar.
Diversificarea alimentara a bebelusului este o etapa cruciala in dezvoltarea sa. Prin introducerea treptata a unei varietati de alimente, asiguram o crestere sanatoasa, dezvoltarea unui sistem imunitar puternic si cultivarea unor obiceiuri alimentare sanatoase pe termen lung. Descopera toata gama de retete bebelusi pe care sa o experimentezi alaturi de micutul tau pentru o dezvoltare armonioasa a bebelusului tau!