Supa de sfecla rosie cu mere

Supa de sfecla rosie cu mere

de la 6 luni
Reteta
Prep: 20 minute
Cooking: 35 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Normal

Alergeni

Gluten
Lactoza
Lapte

Ingrediente

  • 80g sfecla rosie, curatata si taiata in felii
  • 30g cartof
  • 30g morcov
  • 2 linguri pui fiert si pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 ceasca apa
  • 1/2 mar mic
  • 1 lingurita suc de lamaie stoarsa
  • 1 lingurita gris

Mod de preparare

  • Fierbe legumele spalate si decojite timp de aproximativ 15 minute.

  • Pune apoi grisul si lasa la fiert la foc mic timp de aproximativ 4-5 minute.

  • Dupa ce a fiert, adauga peste supa de sfecla rosie sucul de lamaie si puiul pasat.

  • Proceseaza supa si adauga unt dupa ce ai amestecat bine.

  • Pune la copt marul decojit si golit de seminte la 160° C timp de aproximativ 15 minute si apoi trece-l printr-o sita.

  • Serveste supa de sfecla rosie cu piure de mar.

    Diversificarea alimentara a bebelusului este o etapa cruciala in dezvoltarea sa. Prin introducerea treptata a unei varietati de alimente, asiguram o crestere sanatoasa, dezvoltarea unui sistem imunitar puternic si cultivarea unor obiceiuri alimentare sanatoase pe termen lung. Descopera toata gama de retete bebelusi pe care sa o experimentezi alaturi de micutul tau pentru o dezvoltare armonioasa a bebelusului tau!

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe