Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

bilute-de-carne-de-pui-cu-paste-si-legume

12-24 luni

Chiftelute de pui cu paste si legume

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 80g pulpa de pui tocata
  • 1/4 ou de gaina / 1 ou de prepelita
  • 10g unt
  • 75g mere
  • 25g suc de struguri
  • 40g bulgarasi din branza de vaci
  • 50g apa 
  • 10-12 stafide
  • 60g paste micute
  • 30g morcov
  • 30g radacina de telina
  • 1/4 legatura patrunjel
Alergeni
  • Ou
  • Lactoza
  • Stafide
  • Gluten

Mod de preparare:

Modul de preparare al chiftelutelor de pui: 

  1. Prepara piureul de fructe: pune la fiert merele taiate cubulete. Odata patrunse bine merele, paseaza-le impreuna cu sucul de struguri si branza de vaci.
  2. Taie marunt pulpele de pui (fara oase), apoi amesteca-le cu galbenusul si albusul batut spuma. 
  3. Adauga putina sare si amesteca inca putin. 
  4. Pregateste chiftelele de pui sub forma unor bilute de carne. 
  5. Pune chiftelutele de pui la fiert in apa usor sarata, impreuna cu untul si stafidele. 
  6. Toarna piureul de mere si struguri cu bulgarasii de branză de vaci intr-o cratita. 
  7. Adauga 2-3 lingurite de supa de pui, apoi pune peste amestec toate stafidele. 
  8. Adauga bilutele de carne in sosul preparat. 


Modul de preparare al pastelor: 

  1. Curata morcovii si telina. 
  2. Taie morcovii si telina in fasii foarte mici sau cubulete mici. 
  3. Fierbe-le intr-o cantitate mica de apa usor sarata (maxim 70 ml de apa, 4-5 lingurite). 
  4. Amesteca pastele fierte in prealabil cu legumele si patrunjelul tocat.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!