Supa crema de mazare
Ingrediente
- 30g cartof
- 50g morcov
- 30g radacina de patrunjel
- 60g mazare verde congelata
- 2 lingurite lapte pentru copiii de varsta mica NAN OPTIPRO 3 HM-O sau NAN OPTIPRO 4
- 1 lingurita unt
- 400ml apa
Mod de preparare
-
Taie cartofii, morcovii si radacina de patrunjel in bucati mici si pune-le la fiert.
-
Lasa la fiert timp de 20 de minute la foc mic, apoi amesteca pana se formeaza o pasta omogena.
-
Adauga untul moale si laptele pentru copiii de varsta mica NAN OPTIPRO 3 HM-O sau NAN OPTIPRO 4.
-
Pune apa fiarta peste mazarea dezghetata pe o sita, apoi amesteca pana devine o pasta omogena.
-
Adauga piureul de mazare amestecat peste supa de legume, astfel obtinandu-se supa crema de mazare.
Sfat: pentru a face ca supa sa arate mai colorata, dupa ce fierbi legumele, scoate jumatate din morcov si amesteca-l separat, formeaza bilute mici de mazare apoi adauga-le deasupra supei calde cu ajutorul varfului unei linguri.