
Ingrediente
- 90g file de pui
- 30g pui afumat, dezosat si fara piele
- 40g morcov
- 20g radacina de telina
- 20g radacina de patrunjel
- 150g sfecla rosie
- 300ml suc de mere
- 1 lingura suc de lamaie
- 1/2 lingurita maghiran uscat
- 3-4 linguri Cereale Nestlé Orez cu roscove
- galbenus de la 1 ou/galbenusuri de la 2 oua de prepelita
- 1 lingurita ulei
Mod de preparare
-
Pregateste o supa delicata din file de pui, o cantitate mica de pui afumat (raportul pui proaspat - pui afumat 3:1) si din legume.
-
Peste supa limpede (extrasa din carne de pui si legume), adauga sfecla rosie taiata in felii subtiri, toarna sucul de mere, sucul de lamaie.
-
Adauga maghiran uscat, apoi lasa sa fiarba minimum 2-3 ore.
-
Trece amestecul printr-un filtru (sita) foarte subtire.
-
Taie legumele fierte anterior si puiul in cubulete foarte mici.
-
Galuste: amesteca Cerealele Nestlé Orez cu roscove cu galbenusul de ou si putin ulei.
-
Cu o lingura mica, pune mici bucati de aluat in apa in clocot.