Distribuie articol
X

pui afumat cu supa de sfecla rosie

12-24 luni

Pui afumat cu supa de sfecla

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 90g file de pui
  • 30g pui afumat, dezosat si fara piele
  • 40g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 150g sfecla rosie
  • 300ml suc de mere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3-4 linguri Cereale Nestlé Orez cu roscove
  • galbenus de la 1 ou/galbenusuri de la 2 oua de prepelita
  • 1 lingurita ulei
Alergeni
  • Oua

Mod de preparare:

  1. Pregateste o supa delicata din file de pui, o cantitate mica de pui afumat (raportul pui proaspat - pui afumat 3:1) si din legume.
  2. Peste supa limpede (extrasa din carne de pui si legume), adauga sfecla rosie taiata in felii subtiri, toarna sucul de mere, sucul de lamaie.
  3. Adauga maghiran uscat, apoi lasa sa fiarba minimum 2-3 ore.
  4. Trece amestecul printr-un filtru (sita) foarte subtire.
  5. Taie legumele fierte anterior si puiul in cubulete foarte mici.
  6. Galuste: amesteca Cerealele Nestlé Orez cu roscove cu galbenusul de ou si putin ulei.
  7. Cu o lingura mica, pune mici bucati de aluat in apa in clocot.
  8. Serveste supa limpede de sfecla rosie cu galuste, legume si pui.

Intra in Clubul Nestle Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.