Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

pui afumat cu supa de sfecla rosie

12-24 luni

Pui afumat cu supa de sfecla

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 90g file de pui
  • 30g pui afumat, dezosat si fara piele
  • 40g morcovi
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 150g sfecla rosie
  • 300ml suc de mere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3-4 linguri Cereale Nestlé Orez cu roscove
  • galbenus de la 1 ou/galbenusuri de la 2 oua de prepelita
  • 1 lingurita ulei
  • sare dupa gust
Alergeni
  • Gluten
  • Oua

Mod de prepaparare:

  1. Pregateste o supa delicata din file de pui, o cantitate mica de pui afumat (raportul pui proaspat - pui afumat 3:1) si din legume.
  2. Pentru supa limpede (extrasa din carne de pui si legume), adauga sfecla rosie taiata in felii subtiri, toarna sucul de mere, sucul de lamaie.
  3. Adauga maghiran uscat si un varf de zahar, apoi  lasa sa fiarba minimum 2-3 ore.
  4. Trece amestecul printr-un filtru (sita) foarte subtire.
  5. Taie legumele uscate anterior si puiul in cubulete foarte mici.
  6. Galuste: amesteca Cerealele Nestlé Orez cu roscove cu galbenusul de ou si putin ulei.
  7. Pune mici bucati de aluat in apa usor sarata, cu o lingura mica.
  8. Serveste supa limpede de sfecla rosie cu galuste, legume si pui.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!