pui afumat cu supa de sfecla rosie

Pui afumat cu supa de sfecla

de la 1 an
Reteta
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Alergeni

Ou

Ingrediente

  • 90g file de pui
  • 30g pui afumat, dezosat si fara piele
  • 40g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 150g sfecla rosie
  • 300ml suc de mere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3-4 linguri Cereale Nestlé Orez cu roscove
  • galbenus de la 1 ou/galbenusuri de la 2 oua de prepelita
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

  • Pregateste o supa delicata din file de pui, o cantitate mica de pui afumat (raportul pui proaspat - pui afumat 3:1) si din legume.

  • Peste supa limpede (extrasa din carne de pui si legume), adauga sfecla rosie taiata in felii subtiri, toarna sucul de mere, sucul de lamaie.

  • Adauga maghiran uscat, apoi lasa sa fiarba minimum 2-3 ore.

  • Trece amestecul printr-un filtru (sita) foarte subtire.

  • Taie legumele fierte anterior si puiul in cubulete foarte mici.

  • Galuste: amesteca Cerealele Nestlé Orez cu roscove cu galbenusul de ou si putin ulei.

  • Cu o lingura mica, pune mici bucati de aluat in apa in clocot.

  • Serveste supa limpede de sfecla rosie cu galuste, legume si pui.

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe