
Ingrediente
- 20g morcovi curatati bine
- 20g radacina de patrunjel curatata bine
- 20g cartofi decojiti
- buchetele de la un broccoli mic
- 4-6 frunze mici spanac
- 40g file de pui fara piele si oase
- 1 galbenus de ou fiert
- 10g Cereale Nestlé Orez (preparate)
- 30g mozzarella pasteurizata
Mod de preparare
-
Taie in bucati mici morcovii si patrunjelul.
-
Fierbe morcovii si patrunjelul pana se inmoaie.
-
Scurge si amesteca legumele pana obtii un piure.
-
Adauga la piureul de legume jumatate din branza mozzarella rasa si un galbenus de ou zdrobit cu furculita.
-
Fierbe cartofii si broccoli separat.
-
Trece cartofii moi printr-o sita (nu se amesteca deoarece isi vor schimba consistenta) si amesteca cu broccoli fiert pana devine moale si frunzele de spanac (fierte si trecute printr-o sita groasa sau amestecate impreuna cu broccoli).
-
Taie fileul de pui in bucati mai mici, apoi pune-l la fiert pana devine moale.
-
Scoate-l din supa, apoi paseaza-l fin.
-
Adauga Cerealele Nestlé Orez in supa ramasa (aproximativ 40 ml) si amesteca-le cu puiul maruntit si cu cealalta jumatate de branza de mozzarella razuita.
-
Pune toate cele trei amestecuri intr-un vas rezistent la cuptor - morcov si patrunjel, cartofi cu broccoli si spanac si pui cu terci (facut din Cerealele Nestlé Orez) - astfel incat sa nu se amestece.
-
Pune preparatul in cuptorul preincalzit la 120° C timp de 5-6 minute (nu mai mult, pentru ca altfel preparatul va deveni maro).
Sfat 1: preparatul gratinat poate fi presarat cu mozzarella rasa.
Sfat 2: se recomanda prepararea unei portii intregi de Cereale Nestlé Orez conform instructiunilor de pe ambalaj, din care se vor lua aproximativ 10g pentru a fi adaugate in preparatul dorit.