Distribuie articol
X

Supa crema de dovleac, curcan si nap

6-8 luni

Supa crema de dovleac, curcan si nap

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g morcov
  • 30g cartofi
  • 80g dovleac copt si pasat
  • 20g piept de curcan dezosat si fara piele
  • 1/2 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 3/4 pahar apa
  • 3 frunze de nap fierte in apa clocotita

Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de curcan in cuburi mici si fierbe-l timp de aproximativ 30 de minute.
  2. Adauga morcovul si cartofii spalati, decojiti si tocati.
  3. Lasa la fiert inca 10 minute, apoi adauga piureul de dovleac si uleiul de masline.
  4. Amesteca supa de dovleac, pieptul de curcan si legumele pana cand legumele se vor sfarama.
  5. Daca este necesar, toarna cateva lingurite de apa fiarta pentru a face supa mai usoara.
  6. In final, adauga frunzele de nap fierte si tocate marunt.

Intra in Clubul Nestle Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.