Supa crema de dovleac, curcan si nap

Supa crema de dovleac, curcan si nap

de la 4 luni
Reteta
Prep: 10 minute
Cooking: 40 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Normal

Ingrediente

  • 30g morcov
  • 30g cartofi
  • 80g dovleac copt si pasat
  • 20g piept de curcan dezosat si fara piele
  • 1/2 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 3/4 pahar apa
  • 3 frunze de nap fierte in apa clocotita

Mod de preparare

  • Taie pieptul de curcan in cuburi mici si fierbe-l timp de aproximativ 30 de minute.

  • Adauga morcovul si cartofii spalati, decojiti si tocati.

  • Lasa la fiert inca 10 minute, apoi adauga piureul de dovleac si uleiul de masline.

  • Amesteca supa de dovleac, pieptul de curcan si legumele pana cand legumele se vor sfarama.

  • Daca este necesar, toarna cateva lingurite de apa fiarta pentru a face supa mai usoara.

  • In final, adauga frunzele de nap fierte si tocate marunt.

     

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe