Distribuie Reteta
X

Supa crema de dovleac, curcan si nap

6-8 luni

Supa crema de dovleac, curcan si nap

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g morcov
  • 30g cartofi
  • 80g dovleac copt si pasat
  • 20g piept de curcan dezosat si fara piele
  • 1/2 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 3/4 pahar apa
  • 3 frunze de nap fierte in apa clocotita

Mod de prepaparare:

  1. Taie pieptul de curcan in cuburi mici si fierbe-l timp de aproximativ 20 de minute.
  2. Adauga morcovul si cartofii spalati, decojiti si tocati.
  3. Lasa la fiert inca 10 minute, apoi adauga piureul de dovleac si uleiul de masline.
  4. Amesteca supa de dovleac, pieptul de curcan si legumele pana cand legumele se vor sfarama.
  5. Daca este necesar, toarna cateva lingurite de apa fiarta pentru a face supa mai usoara.
  6. In final, adauga frunzele de nap fierte si tocate marunt.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp
Mamele au notat acest articol 0/5

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.