Curcan cu mei si sos de fructe

Curcan cu mei si sos de fructe

de la 6 luni
Reteta
Portion(s): 2
Cina
Difficulty: Normal

Alergeni

Fructe de padure

Ingrediente

  • 80g curcan fiert si pasat
  • 2 linguri mei
  • 5 linguri apa
  • 1 lingurita ulei de rapita
  • 2 linguri coacaze negre proaspete/congelate
  • 2 linguri afine proaspete/congelate
  • 4-6 frunze busuioc proaspat

Mod de preparare

  • Pune la fiert meiul pana cand se inmoaie.

  • Dupa ce meiul a fiert, adauga curcanul pasat si o lingurita de ulei de rapita.

  • Mai lasa putin la fiert, iar cand terciul este gata, adauga frunze de menta proaspete, tocate foarte fin (de preferinta fierte inainte de a fi tocate)

  • Fierbe coacazele negre in apa clocotita, apoi trece-le printr-o sita groasa (nu amesteca).

  • Fierbe afinele in apa clocotita, apoi trece-le printr-o sita groasa (nu amesteca).

  • Pune preparatul cu curcanul si busuiocul pe o farfurie si adauga o cantitate mica de sos de afine si coacaze negre.

    nutritia bebelusului in primele 1000 de zile

Subiecte conexe