Distribuie articol
X

Supa de legume si vitel

6-8 luni

Supa de legume si vitel

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g ardei rosu proaspat, fara seminte
  • 80g morcov
  • 15g cartofi
  • 250ml apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita mei
  • 20g muschi sau pulpa de vitel
  • 1-2 frunze busuioc proaspat
Alergeni
  • Lactoza

Mod de preparare:

  1. Pregateste piureul de legume: spala, curata si taie cubulete morcovul si cartofii, pune legumele la fiert in 150ml apa si, odata inmuiate, paseaza-le bine.
  2. Spala bine carnea de vitel si fierbe-o separat in restul de apa timp de aproximativ 25 de minute.
  3. Pune la copt ardeii intr-un cuptor preincalzit la 180° C timp de 10-12 minute, apoi trece-i printr-un filtru gros (nu amesteca, decat dupa ce ai inlaturat pielea coapta).
  4. Cu 10 minute inainte de a fierbe, adauga meiul.
  5. La final, adauga piureul de morcovi si cartofi, untul, apoi amesteca pana se formeaza o pasta omogena.
  6. Chiar inainte de a servi supa de legume cu ardei si carne de vitel, adauga ardeii copti si maruntiti, presarati cu frunze de busuioc proaspat taiate.

promotie caminul mult visat caravana nestle

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.