Distribuie articol
X

Supa de legume si vitel

6-8 luni

Supa de legume si vitel

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g ardei rosu proaspat, fara seminte
  • 80g morcov
  • 15g cartofi
  • 250ml apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita mei
  • 20g muschi sau pulpa de vitel
  • 1-2 frunze busuioc proaspat
Alergeni
  • Lactoza

Mod de preparare:

  1. Pregateste piureul de legume: spala, curata si taie cubulete morcovul si cartofii, pune legumele la fiert in 150ml apa si, odata inmuiate, paseaza-le bine.
  2. Spala bine carnea de vitel si fierbe-o separat in restul de apa timp de aproximativ 25 de minute.
  3. Pune la copt ardeii intr-un cuptor preincalzit la 180° C timp de 10-12 minute, apoi trece-i printr-un filtru gros (nu amesteca, decat dupa ce ai inlaturat pielea coapta).
  4. Cu 10 minute inainte de a fierbe, adauga meiul.
  5. La final, adauga piureul de morcovi si cartofi, untul, apoi amesteca pana se formeaza o pasta omogena.
  6. Chiar inainte de a servi supa de legume cu ardei si carne de vitel, adauga ardeii copti si maruntiti, presarati cu frunze de busuioc proaspat taiate.

Intra in Clubul Nestle Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.