Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

Supa de legume si vitel

6-8 luni

Supa de legume si vitel

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g ardei rosu proaspat, fara seminte
  • 80g morcov
  • 15g cartofi
  • 250ml apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita mei
  • 20g muschi sau pulpa de vitel
  • 1-2 frunze busuioc proaspat
Alergeni
  • Lactoza

Mod de prepaparare:

  1. Pregateste piureul de legume: spala, curata si taie cubulete morcovul si cartofii, pune legumele la fiert in 150ml apa si, odata inmuiate, paseaza-le bine.
  2. Spala bine carnea de vitel si fierbe-o separat in restul de apa timp de aproximativ 25 de minute.
  3. Pune la copt ardeii intr-un cuptor preincalzit la 180° C timp de 10-12 minute, apoi trece-i printr-un filtru gros (nu amesteca, decat dupa ce ai inlaturat pielea coapta).
  4. Cu 10 minute inainte de a fierbe, adauga meiul.
  5. La final, adauga piureul de morcovi si cartofi, untul, apoi amesteca pana se formeaza o pasta omogena.
  6. Chiar inainte de a servi supa de legume cu ardei si carne de vitel, adauga ardeii copti si maruntiti, presarati cu frunze de busuioc proaspat taiate.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!