Distribuie articol
X

Supa de sparanghel

6-8 luni

Supa de sparanghel

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 30g radacina de patrunjel decojita
  • 70g sparanghel alb si verde curatat
  • 20g mar decojit si fara seminte
  • 30g telina fara coaja
  • 50g muschi dezosat de vita/vitel
  • 20g Cereale Nestlé 8 Cereale
  • 1 1/2 ceasca apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 galbenus de ou fiert
  • 6 frunze de marar
Alergeni
  • Gluten
  • Oua
  • Lapte
  • Lactoza

Mod de preparare:

  1. Lasa la fiert carnea de vita intr-o ceasca de apa timp de 20 de minute.
  2. Dupa 10 minute, adauga sparanghelul verde, telina si radacina de patrunjel maruntite.
  3. Dupa ce fierb, adauga marul si cerealele Nestlé 8 Cereale.
  4. Cand legumele sunt moi, amesteca totul intr-un piure de legume omogen si, la final, adauga untul moale.
  5. Inabusa separat sparanghelul alb in restul de apa, apoi paseaza.
  6. Amesteca piureul de sparanghel alb cu supa de legume, apoi adauga peste supa de sparanghel cat inca mai este calda, marar tocat marunt si galbenus de ou fiert si pasat cu furculita.

Sfat : se recomanda prepararea unei portii întregi de Cereale Nestlé Mic dejun cu Orez si porumb, conform instructiunilor de pe ambalaj, din care se vor lua aproximativ 20 g pentru a fi adaugate in preparatul dorit.

promotie caminul mult visat caravana nestle

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.