Distribuie Reteta
X

supa crema de mere cu patrunjel

8-12 luni

Supa crema de mere cu patrunjel

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 80g radacina de patrunjel
  • 125g piure de mar
  • 20g praz (partile albe)
  • 1 lingurita unt
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 2 lingurite smantana 30% grasime
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 4-5 linguri faina de grau
  • 1/2 ou sau echivalentul 1 ou prepelita
  • 30g piure de morcov
Alergeni
  • Oua
  • Gluten
  • Lactoza

Mod de prepaparare:

Pregatirea supei crema de mere si patrunjel:

  1. Curata radacina de patrunjel si tai-o in cuburi mici.
  2. Taie prazul in felii subtiri si prajeste-l in unt cu patrunjel, fara ca untul sa devina maro.
  3. Pune 100 ml de apa (1/2 ceasca) peste legumele prajite si fierbe-le pana se inmoaie.
  4. Proceseaza legumele moi si adauga piureul de mere si smantana.
  5. Fierbe totul timp de 3-4 minute.

Prepararea galustelor de morcovi:

  1. Amesteca faina cu oul pana obtii o consistenta omogena.
  2. Adauga piureul de morcov.
  3. Pune aluatul intr-un con rulat din hartie de gatit si, prin strangere, lasa aluatul sa cada in apa care fierbe.
  4. Serveste galustele gatite impreuna cu o supa calda, in care poti presara coaja de lamaie rasa si patrunjelul maruntit.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp
Mamele au notat acest articol 0/5

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.