Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

peste marinat in casa cu marar

24-36 luni

Peste marinat in casa cu marar

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 130g file de peste (exemplu: biban)
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita ulei de prajit
  • 1/4 legatura marar
  • 1.5 lingura suc de lamaie
  • 2-3 lingurite smantana
  • 60ml supa limpede de pasare de curte
  • 10g Cereale Nestlé Orez (preparate)
  • 1 lingurita unt
  • 1/3 morcov
  • 1/2 mar
  • 1/ lingurita zahar
Alergeni
  • Lactoza
  • Gluten

Mod de prepaparare:

  1. Prepara salata de legume: rade fin morcovul si merele, presara zaharul si adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
  2. Marineaza bucatile de file de peste timp de maximum 1.5 ore la frigider, condimentate cu sare, acoperite cu ulei de masline si presarate cu seminte de fenicul si o cantitate generoasa de marar proaspat tocat.
  3. Prajeste in ulei pestele marinat.
  4. Sos: pune sucul de lamaie intr-o oala.
  5. Adauga supa de pasare si smantana si un varf de seminte de fenicul.
  6. Dupa 2-3 minute trece sosul printr-o sita.
  7. Imbina sosul cu Cerealele Nestlé Orez.
  8. Adauga in sosul fierbinte untul moale si o cantitate generoasa de marar proaspat maruntit.
  9. Pune sosul peste peste si serveste cu cartofi prajiti taiati in cubulete mici si salata de morcovi.

Sfat: se recomanda prepararea unei portii intregi de Cereale Nestlé Orez conform instructiunilor de pe ambalaj, din care se vor lua aproximativ 10g pt a fi adaugate in sos.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!