Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

peste copt cu dovlecel si morcov

24-36 luni

Peste copt cu dovlecel si morcov

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 80g file de peste de apa dulce (de ex. biban)
  • 10g unt
  • 125g piure de morcov cu cartofi
  • 70g dovlecei
  • 1/4 lamaie
  • 1/4 portocala
  • 80g morcov
  • 15g cartofi
  • o legatura coriandru proaspat
  • o legatura busuioc proaspat
Alergeni
  • Lactoza
  • Peste

Mod de prepaparare:

Prepararea legumelor si a ierburilor:

  1. Spala dovlecelul si taie-l in fasii subtiri sau cuburi foarte mici.
  2. Taie marunt coriandrul si busuiocul.

Prepararea pestelui:

  1. Pune pe hartia de gatit piureul de morcov cu cartofi si dovleceii. Amesteca cu busuioc si coriandru, iar deasupra pune untul moale.
  2. Pune bucatile mici de file de peste pe legumele cu sos si adauga un varf de sare.
  3. Stropeste cu suc de portocala si lamaie.
  4. Adauga bucatele mici din aceste fructe si pe deasupra.
  5. Infasoara totul in hartie de gatit si lasa la cuptorul preincalzit la 210 ° C timp de aproximativ 5-8 minute.

Sfat: timpul de coacere variaza in functie de dimensiunea portiunilor invelite ale pestilor.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!