Distribuie articol
X

peste copt cu dovlecel si morcov

24-36 luni

Peste copt cu dovlecel si morcov

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente Alergeni
  • Lapte

Mod de preparare:

Prepararea legumelor si a ierburilor:

  1. Spala dovlecelul si taie-l in fasii subtiri sau cuburi foarte mici.
  2. Taie marunt coriandrul si busuiocul.

Prepararea pestelui:

  1. Pune pe hartia de gatit piureul Nestlé® NaturNes Bio Dovleac, Banana si Morcov si dovleceii. Amesteca cu busuioc si coriandru, iar deasupra pune untul moale.
  2. Pune bucatile mici de file de peste pe legumele cu sos si adauga un varf de sare.
  3. Stropeste cu suc de portocala si lamaie.
  4. Adauga bucatele mici din aceste fructe si pe deasupra.
  5. Infasoara totul in hartie de gatit si lasa la cuptorul preincalzit la 210 ° C timp de aproximativ 5-8 minute.

Sfat: timpul de coacere variaza in functie de dimensiunea portiunilor invelite ale pestilor.

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.