peste copt cu dovlecel si morcov

Peste copt cu dovlecel si morcov

de la 2 ani
Reteta
Portion(s): 2
Cina
Difficulty: Usor

Alergeni

Lapte

Ingrediente

Mod de preparare

  • Prepararea legumelor si a ierburilor:

    1. Spala dovlecelul si taie-l in fasii subtiri sau cuburi foarte mici.
    2. Taie marunt coriandrul si busuiocul.
  • Prepararea pestelui:

    1. Pune pe hartia de gatit piureul GERBER BIO Morcovi si cartofi dulci si dovleceii. Amesteca cu busuioc si coriandru, iar deasupra pune untul moale.
    2. Pune bucatile mici de file de peste pe legumele cu sos si adauga un varf de sare.
    3. Stropeste cu suc de portocala si lamaie.
    4. Adauga bucatele mici din aceste fructe si pe deasupra.
    5. Infasoara totul in hartie de gatit si lasa la cuptorul preincalzit la 210 ° C timp de aproximativ 5-8 minute.

     

    Sfat: timpul de coacere variaza in functie de dimensiunea portiunilor invelite ale pestilor.

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe