MyFeed Personalized Content
de la 10 luni
Pranz
Reteta
Add this post to favorites

Supa de peste

5
5/5 1 Review-uri
2
Usor

Ingrediente

  • 60g file de peste taiat in cubulete foarte subtiri
  • 30g morcov taiat
  • 60g piure de morcov
  • 20g Cereale Nestlé Orez (preparate)
  • 20g mazare congelata
  • 1/4 legatura marar proaspat
  • 1/4 legatura coriandru proaspat
  • 1/4 lamaie

Mod de preparare

  • Taie in cubulete fileul de peste

  • Pune fileul de peste la fiert in apa, cu adaos de suc de lamaie si coaja rasa si fiarta de lamaie.

  • Inlatura pestele si adauga piureul de morcov in supa de peste.

  • Indata ce a inceput sa fiarba, adauga si bucatelele de morcov fiert.

  • Adauga apoi si Cereale Nestlé Orez (preparate), pestele taiat subtire si mazarea decongelata.

  • Cand toate ingredientele supei sunt deja moi, adauga mararul tocat marunt si coriandrul.

     

    Sfat: se recomanda prepararea unei portii intregi de Cereale Nestlé Orez conform instructiunilor de pe ambalaj, din care se vor lua aproximativ 10g pentru a fi adaugate in preparatul dorit.

     

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé Baby

MVP Logo
  • campanii-nestle-baby

    Surprize

    Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

  • aplicatii-sarcina-bebelusi

    Aplicatii utile

    Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

  • sfaturile-medicilor-despre-ingrijirea-bebelusilor

    Sfaturile expertilor

    Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

  • nutritia-bebelusului

    Nutritia bebelusului

    Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.

Search icon

Inca nu ai gasit ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.

rating review icon

Review-uri recente

Nota media a clientilor

5
5
1 note de la clienti

Review-uri

  • 5 star
    1
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Adauga un nou review

5
Anonymous Mar. 25, 2019