Distribuie articol
X

Supa de linte cu pui si spanac

6-8 luni

Supa de linte cu pui si spanac

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 30g morcov
  • 30g cartof
  • 30g linte rosie
  • 30g pui sau curcan fiert si pasat
  • 1/2 lingurita ulei de rapita cu continut redus de acid erucic
  • 1 ceasca apa
  • 6-8 frunze frunze verzi si proaspete de spanac

Mod de preparare:

  1. Pune la fiert morcovii si cartofii spalati, decojiti in apa clocotita, impreuna cu lintea si lasa la fiert timp de 15-20 minute.
  2. Odata ce legumele si lintea sunt moi, zdrobeste-le.
  3. Amesteca-le, apoi adauga puiul sau curcanul pasat.
  4. Fierbe frunzele de spanac in apa fiarta, fa-le piure apoi trece piureul printr-o sita.
  5. Pune peste supa de linte rosie ulei de rapita si piureul de spanac.

promotie caminul mult visat caravana nestle

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.