Supa de linte cu pui si spanac

Supa de linte cu pui si spanac

de la 6 luni
Reteta
Prep: 10 minute
Cooking: 30 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 30g morcov
  • 30g cartof
  • 30g linte rosie
  • 30g pui sau curcan fiert si pasat
  • 1/2 lingurita ulei de rapita cu continut redus de acid erucic
  • 1 ceasca apa
  • 6-8 frunze frunze verzi si proaspete de spanac

Mod de preparare

  • Pune la fiert morcovii si cartofii spalati, decojiti in apa clocotita, impreuna cu lintea si lasa la fiert timp de 15-20 minute.

  • Odata ce legumele si lintea sunt moi, zdrobeste-le.

  • Amesteca-le, apoi adauga puiul sau curcanul pasat.

  • Fierbe frunzele de spanac in apa fiarta, fa-le piure apoi trece piureul printr-o sita.

  • Pune peste supa de linte rosie ulei de rapita si piureul de spanac.

     

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe