Distribuie articol
X

piept de curcan cu coacaze negre

12-24 luni

Piept de curcan cu coacaze negre

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 150g piept de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • 35g piept de curcan pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura coacaze negre congelate
  • 100g paste micute gatite
  • 1/4 broccoli fiert in apa usor sarata
Alergeni
  • Lactoza
  • Lapte
  • Gluten

Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de curcan (de preferinta tanar, pui) fara piele, in felii subtiri. 
  2. Rumeneste-l pentru cateva minute intr-o cantitate mica de ulei.
  3. Adauga pieptul pasat de curcan in tigaie si condimenteaza dupa gust.
  4. Adauga untul moale si coacazele negre fierte.
  5. Taie bucatelele de curcan gatit in fasii si pune-le pe o farfurie.
  6. Adauga sosul si serveste cu paste si broccoli.

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.