piept de curcan cu coacaze negre

Piept de curcan cu coacaze negre

de la 18 luni
Reteta
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Normal

Alergeni

Gluten
Lactoza
Lapte

Ingrediente

  • 150g piept de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • 35g piept de curcan pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura coacaze negre congelate
  • 100g paste micute gatite
  • 1/4 broccoli fiert in apa usor sarata

Mod de preparare

  • Taie pieptul de curcan (de preferinta tanar, pui) fara piele, in felii subtiri. 

  • Rumeneste-l pentru cateva minute intr-o cantitate mica de ulei.

  • Adauga pieptul pasat de curcan in tigaie si condimenteaza dupa gust.

  • Adauga untul moale si coacazele negre fierte.

  • Taie bucatelele de curcan gatit in fasii si pune-le pe o farfurie.

  • Adauga sosul si serveste cu paste si broccoli.

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe