MyFeed Personalized Content
de la 18 luni
Pranz
Reteta
Adauga acest post la favorite

Piept de curcan cu coacaze negre

0
0 Review-uri
2
Normal

Ingrediente

  • 150g piept de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • 35g piept de curcan pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura coacaze negre congelate
  • 100g paste micute gatite
  • 1/4 broccoli fiert in apa usor sarata

Mod de preparare

  • Taie pieptul de curcan (de preferinta tanar, pui) fara piele, in felii subtiri. 

  • Rumeneste-l pentru cateva minute intr-o cantitate mica de ulei.

  • Adauga pieptul pasat de curcan in tigaie si condimenteaza dupa gust.

  • Adauga untul moale si coacazele negre fierte.

  • Taie bucatelele de curcan gatit in fasii si pune-le pe o farfurie.

  • Adauga sosul si serveste cu paste si broccoli.

    primele-1000-de-zile

rating review icon

Review-uri recente

Nota media a clientilor

0
0
0 note de la clienti

Review-uri

  • 5 star
    0
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Adauga un nou review