Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

piept de curcan cu coacaze negre

12-24 luni

Piept de curcan cu coacaze negre

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 150g piept de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • 35g piept de curcan pasat
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura coacaze negre congelate
  • 100g paste micute gatite
  • 1/4 broccoli fiert in apa usor sarata
Alergeni
  • Lactoza
  • Gluten
  • Fructe de padure

Mod de prepaparare:

  1. Taie pieptul de curcan (de preferinta tanar, pui) fara piele in felii subtiri. 
  2. Condimenteaza-l cu sare si prajeste-l intr-o cantitate mica de ulei.
  3. Adauga pieptul pasat de curcan in tigaie (fara ulei dupa prajire) si condimenteaza dupa gust.
  4. Adauga untul moale si coacazele negre fierte.
  5. Taie bucatelele de curcan prajit in fasii si pune-le pe o farfurie.
  6. Adauga sosul si serveste cu paste si broccoli.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!