Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

muschiulet de porc cu pere

24-36 luni

Muschiulet de porc cu pere

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 1/2 para proaspata
  • 300ml suc de pere
  • 1 catel de usturoi
  • 100g file de porc fara os
  • 10ml ulei
  • 60g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 20g praz
  • 1 frunze de dafin
  • sare dupa gust
  • 3 frunze proaspete de busuioc
  • 100g galuste
Alergeni
  • Gluten

Mod de prepaparare:

  1. Decojeste para si tai-o in cubulete uniforme.
  2. Pune para impreuna cu usturoiul in sucul de pere. Acestea trebuie sa fiarba impreuna, dar ai grija sa nu le gatesti prea mult!
  3. Condimenteaza bucata de carne de porc, apoi prajeste-o usor pana ajunge la o culoare aurie. 
  4. Adauga apa si sucul de pere fiert (1:1) pana la jumatatea inaltimii bucatii de carne.
  5. Adauga frunzele de dafin, morcovul, prazul, telina si patrunjelul tocate marunt.
  6. Se gateste acoperita pana devine moale.
  7. Cand carnea este patrunsa, amesteca sosul si adauga o bucata moale de unt.
  8. Odata ce sosul este amestecat si omogen, adauga perele fierte si busuiocul proaspat maruntit.
  9. Toarna sosul peste carnea de porc taiata si serveste cu galuste de cartofi.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!

Mamele au notat acest articol0/5

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.