Distribuie articol
X

muschiulet de porc cu pere

24-36 luni

Muschiulet de porc cu pere

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 1/2 para proaspata
  • 300ml suc de pere
  • 1 catel de usturoi
  • 100g file de porc fara os
  • 10ml ulei
  • 1 lingurita unt
  • 60g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 20g praz
  • 1 frunze de dafin
  • sare dupa gust
  • 3 frunze proaspete de busuioc
  • 100g galuste de cartofi
Alergeni
  • Gluten
  • Lapte

Mod de preparare:

  1. Decojeste para si tai-o in cubulete uniforme.
  2. Pune para impreuna cu usturoiul in sucul de pere. Acestea trebuie sa fiarba impreuna, dar ai grija sa nu le gatesti prea mult!
  3. Condimenteaza bucata de carne de porc, pune-o intr-o tigaie cu putin ulei. 
  4. Adauga apa si sucul de pere fiert (1:1) pana la jumatatea inaltimii bucatii de carne.
  5. Adauga frunzele de dafin, morcovul, prazul, telina si patrunjelul tocate marunt.
  6. Se gateste acoperita pana devine moale.
  7. Cand carnea este patrunsa, amesteca sosul si adauga o bucata moale de unt.
  8. Odata ce sosul este amestecat si omogen, adauga perele fierte si busuiocul proaspat maruntit.
  9. Toarna sosul peste carnea de porc taiata si serveste cu galuste de cartofi.

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.