Sfecla cu fructe si biscuiti

Sfecla cu fructe si biscuiti

de la 9 luni
Reteta
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Normal

Alergeni

Gluten
Lactoza
Lapte
Capsuni

Ingrediente

  • 300g sfecla rosie proaspata
  • 80g morcovi
  • 20g radacina de patrunjel
  • 20g telina
  • 300ml suc de mere
  • 1 lingurita suc de lamaie stoarsa
  • 1/2 mar mic
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 80g capsuni proaspete sau congelate
  • 120g branza de vaci pasteurizata
  • 80g Nestlé Primul biscuit al sugarului

Mod de preparare

  • Taie sfecla rosie, morcovii, radacina de patrunjel si telina in felii subtiri si pune-le intr-o oala.

  • Toarna sucul de mere peste legume si completeaza cu apa.

  • Adauga maghiran si sucul de lamaie.

  • Nu lasa la fiert mai mult de 4-5 minute.

  • Lasa preparatul sa se linisteasca timp de minimum 2-3 ore.

  • Scurge preparatul si adauga capsunile si merele fierte si maruntite.

  • Adauga branza maruntita si serveste-o cu biscuitii Nestlé Primul biscuit al sugarului.

     

    Sfat: acest preparat poate fi procesat si servit copiilor incepand cu a 6-a luna.

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe