Ingrediente
- 300g sfecla rosie proaspata
- 80g morcovi
- 20g radacina de patrunjel
- 20g telina
- 300ml suc de mere
- 1 lingurita suc de lamaie stoarsa
- 1/2 mar mic
- 1/2 lingurita maghiran uscat
- 80g capsuni proaspete sau congelate
- 120g branza de vaci pasteurizata
- 80g Nestlé Primul biscuit al sugarului
Mod de preparare
-
Taie sfecla rosie, morcovii, radacina de patrunjel si telina in felii subtiri si pune-le intr-o oala.
-
Toarna sucul de mere peste legume si completeaza cu apa.
-
Adauga maghiran si sucul de lamaie.
-
Nu lasa la fiert mai mult de 4-5 minute.
-
Lasa preparatul sa se linisteasca timp de minimum 2-3 ore.
-
Scurge preparatul si adauga capsunile si merele fierte si maruntite.
-
Adauga branza maruntita si serveste-o cu biscuitii Nestlé Primul biscuit al sugarului.
Sfat: acest preparat poate fi procesat si servit copiilor incepand cu a 6-a luna.