Supa de conopida, mere si caise

Supa de conopida, mere si caise

de la 4 luni
Reteta
Prep: 15 minute
Cooking: 45 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 40g conopida
  • 50g radacina de patrunjel
  • 20g mere
  • 10g caise
  • 2 lingurite mei
  • 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
  • 6-8 frunze proaspete de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 60g ardei gras rosu, proaspat, fara seminte

Mod de preparare

  • Prepara piureul de fructe: inabusa merele si caisele taiate marunt pana se inmoaie si apoi paseaza-le.

  • Taie conopida si radacina de patrunjel spalata si decojita in bucati mai mici si pune la fiert timp de aproximativ 10 minute.

  • Dupa 10 minute, adauga meiul.

  • Cand meiul si legumele sunt moi (peste aproximativ 20 de minute), amesteca totul, apoi adauga frunzele de cimbru si piureul de mere si caise si o cantitate mica de ulei de floarea-soarelui.

  • Pune la copt ardeii rosii intr-un cuptor preincalzit la 120ºC timp de 5 minute (ii poti fierbe si in apa clocotita).

  • Indeparteaza pielea de pe ardeiul copt si trece pulpa printr-o sita, apoi amesteca cu uleiul de masline.

     

    primele-1000-de-zile

Subiecte conexe