Distribuie articol
X

Supa de conopida, mere si caise

6-8 luni

Supa de conopida, mere si caise

DificultateUsor

Portii2

Ingrediente
  • 40g conopida
  • 50g radacina de patrunjel
  • 20g mere
  • 10g caise
  • 2 lingurite mei
  • 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
  • 6-8 frunze proaspete de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 60g ardei gras rosu, proaspat, fara seminte

Mod de preparare:

  1. Prepara piureul de fructe: inabusa merele si caisele taiate marunt pana se inmoaie si apoi paseaza-le.
  2. Taie conopida si radacina de patrunjel spalata si decojita in bucati mai mici si pune la fiert timp de aproximativ 10 minute.
  3. Dupa 10 minute, adauga meiul.
  4. Cand meiul si legumele sunt moi (peste aproximativ 20 de minute), amesteca totul, apoi adauga frunzele de cimbru si piureul de mere si caise si o cantitate mica de ulei de floarea-soarelui.
  5. Pune la copt ardeii rosii intr-un cuptor preincalzit la 120ºC timp de 5 minute (ii poti fierbe si in apa clocotita).
  6. Indeparteaza pielea de pe ardeiul copt si trece pulpa printr-o sita, apoi amesteca cu uleiul de masline.

Intra in Clubul Nestle Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.