Supa de conopida, mere si caise

Supa de conopida, mere si caise

de la 4 luni
Reteta
Prep: 15 minute
Cooking: 45 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 40g conopida
  • 50g radacina de patrunjel
  • 20g mere
  • 10g caise
  • 2 lingurite mei
  • 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
  • 6-8 frunze proaspete de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 60g ardei gras rosu, proaspat, fara seminte

Mod de preparare

  • Prepara piureul de fructe: inabusa merele si caisele taiate marunt pana se inmoaie si apoi paseaza-le.

  • Taie conopida si radacina de patrunjel spalata si decojita in bucati mai mici si pune la fiert timp de aproximativ 10 minute.

  • Dupa 10 minute, adauga meiul.

  • Cand meiul si legumele sunt moi (peste aproximativ 20 de minute), amesteca totul, apoi adauga frunzele de cimbru si piureul de mere si caise si o cantitate mica de ulei de floarea-soarelui.

  • Pune la copt ardeii rosii intr-un cuptor preincalzit la 120ºC timp de 5 minute (ii poti fierbe si in apa clocotita).

  • Indeparteaza pielea de pe ardeiul copt si trece pulpa printr-o sita, apoi amesteca cu uleiul de masline.

     

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.