Distribuie articol
X

piept de pui la cuptor cu banane

24-36 luni

Piept de pui la cuptor cu banane

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 200g file de pui
  • 10ml ulei
  • 45g pui pasat
  • 150ml suc de struguri
  • 1/2 banana
  • 2 galbenusuri de ou
  • 120g branza de vaci
  • 1 albus de ou
  • 60 ml smantana usoara
  • sare dupa gust
Alergeni
  • Ou
  • Lapte
  • Lactoza

Mod de preparare:

Pregatirea sucului de struguri si banane:

  1. Paseaza 5 felii de banana (aprox. ¼ de banana).
  2. Amesteca banana pasata cu aproximativ 120ml suc de struguri albi.

Pregatirea pieptului de pui la cuptor cu banane:

  1. Taie fileul de pui in cubulete mici, apoi condimenteaza cu putina sare dupa gust si gateste-l intr-o tigaie cu putin ulei si apa.
  2. Amesteca puiul pasat cu sucul de struguri si banane si toarna-l peste fileul de pui. Lasa la fiert cu capacul pus nu mai mult de 4-5 minute. 
  3. Adauga restul de banana curatata si taiata in cuburi mici.
  4. Dupa racire, amesteca puiul cu galbenusul de ou.
  5. Amesteca branza de vaci cu galbenusul si smantana si, la sfarsit, cu ouale batute spuma (ouale de gaina pot fi inlocuite cu oua de prepelita).
  6. Pune sosul de pui si banana intr-o tava pentru cuptor si adauga branza de vaci.
  7. Pune-l in cuptorul preincalzit la 180 ° C timp de aproximativ 15-20 minute.

promotie caminul mult visat caravana nestle

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • Incearca aplicatiile noastre utile.
  • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.