Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Reteta
X

piept de pui la cuptor cu banane

24-36 luni

Piept de pui la cuptor cu banane

DificultateMediu

Portii2

Ingrediente
  • 200g file de pui
  • 10ml ulei
  • 45g pui pasat
  • 150ml suc de struguri si banane
  • 1/4 banana
  • 2 galbenusuri de ou
  • 120g branza de vaci
  • 1 albus de ou
  • 60 ml smantana cu 30% grasime
  • sare dupa gust
Alergeni
  • Ou
  • Branza
  • Smantana
  • Gluten

Mod de prepaparare:

Pregatirea sucului de struguri si banane:

  1. Paseaza 30 de banane.
  2. Amesteca banana pasata cu aproximativ 120ml suc de struguri albi.

Pregatirea pieptului de pui la cuptor cu banane:

  1. Taie fileul de pui in cubulete mici, apoi condimenteaza cu sare dupa gust si prajeste-l in ulei.
  2. Amesteca puiul pasat cu sucul de struguri si banane si toarna-l peste fileul de pui. Lasa la fiert cu capacul pus nu mai mult de 4-5 minute. 
  3. Adauga banana curatata si taiata in cuburi mici.
  4. Dupa racire, amesteca puiul cu galbenusul de ou.
  5. Amesteca branza de vaci cu galbenusul si smantana si, la sfarsit, cu ouale batute spuma (ouale de gaina pot fi inlocuite cu oua de prepelita).
  6. Pune sosul de pui si banana intr-o tava pentru cuptor si adauga branza de vaci.
  7. Pune-l in cuptorul preincalzit la 180 ° C timp de aproximativ 15-20 minute.

Intra in Clubul Nestle Baby

Detalii depre ce inseamna sa fii parinte, la un click distanta.

  • Afla mai multe despre nutritie
  • Incearca aplicatiile personalizate
  • Obtii ajutor si raspunsuri in cel mai scurt timp

Inscrie-te!

Mamele au notat acest articol0/5

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.