MyFeed Personalized Content
de la 6 luni
Articol
Adauga acest post la favorite

YOGOLINO, gustarea lactata preferata a bebelusilor

Deoarece bebelusii au un organism fragil, monitorizam riguros calitatea nutritionala a produselor lactate si asiguram un control strict al calitatii in toate etapele de productie.

2 minute citit Apr. 30, 2024

Un bebelus are nevoi nutritive specifice pana la 3 ani. Calitatea nutritiva a produselor noastre este o prioritate pentru noi, pentru a oferi ce e mai bun copiilor. De aceea YOGOLINO contine pe langa bunatatea laptelui si minerale esentiale unei cresteri normale: calciu, zinc si magneziu. Deasemenea, nivelul de proteine este unul potrivit varstei mici.

 

Retete gandite special pentru bebelusi

Retetele noastre sunt combinate cu fructe selectate in conformitate cu specificatii foarte precise in ceea ce priveste mancarea pentru bebelusi si sunt elaborate cu grija de echipele noastre de nutritionisti, fara coloranti * sau conservanti *. 

 

Calitate controlata

Si, desigur, am facut intotdeauna toate eforturile pentru a garanta calitatea produselor lactate. Gustarile lactate YOGOLINO sunt produse in mare parte in Franta, in Arches, in apropiere de Epinal. In mod regulat, deschidem usile fabricii noastre celor dornici sa afle mai multe: nu avem nimic de ascuns! Aceasta este o ocazie pentru a descoperi modul in care produsele noastre sunt fabricate si pentru a va intalni cu expertii nostri. Echipele noastre fac toate eforturile pentru a asigura calitatea produselor cu peste 160 de controale asupra procesului de fabricatie: selectia fructelor de calitate baby grade*, analiza materiilor prime, respectarea stricta a conditiilor de igiena, etc ... Si in final, toate produsele lactate sunt supuse unei serii finale de analize senzoriale si microbiologice pentru a verifica daca totul este perfect inainte de a ajunge la tine, mamico.

*In conformitate cu reglementarile privind mancarea pentru copii.

fii parinte in felul tau - ghid pentru parinti

Rate this article