Distribuie articol
X
yogolino

YOGOLINO, gustarea lactata preferata a bebelusilor

Deoarece bebelusii au un organism fragil, monitorizam riguros calitatea nutritionala a produselor lactate si asiguram un control strict al calitatii in toate etapele de productie.

03.09.2019 - 17:03

Un bebelus are nevoi nutritive specifice pana la 3 ani. Calitatea nutritiva a produselor noastre este o prioritate pentru noi, pentru a oferi ce e mai bun copiilor. De aceea YOGOLINO contine pe langa bunatatea laptelui si minerale esentiale unei cresteri normale: calciu, zinc si magneziu. Deasemenea, nivelul de proteine este unul potrivit varstei mici.

 

Retete gandite special pentru bebelusi

Retetele noastre sunt combinate cu fructe selectate in conformitate cu specificatii foarte precise in ceea ce priveste mancarea pentru bebelusi si sunt elaborate cu grija de echipele noastre de nutritionisti, fara coloranti * sau conservanti *. 

 

Calitate controlata

Si, desigur, am facut intotdeauna toate eforturile pentru a garanta calitatea produselor lactate. Gustarile lactate YOGOLINO sunt produse in mare parte in Franta, in Arches, in apropiere de Epinal. In mod regulat, deschidem usile fabricii noastre celor dornici sa afle mai multe: nu avem nimic de ascuns! Aceasta este o ocazie pentru a descoperi modul in care produsele noastre sunt fabricate si pentru a va intalni cu expertii nostri. Echipele noastre fac toate eforturile pentru a asigura calitatea produselor cu peste 160 de controale asupra procesului de fabricatie: selectia fructelor de calitate baby grade*, analiza materiilor prime, respectarea stricta a conditiilor de igiena, etc ... Si in final, toate produsele lactate sunt supuse unei serii finale de analize senzoriale si microbiologice pentru a verifica daca totul este perfect inainte de a ajunge la tine, mamico.

* In conformitate cu reglementarile privind mancarea pentru copii.

Citeste mai mult

De retinut

 • Ce este YOGOLINO?

  YOGOLINO contine pe langa bunatatea laptelui si minerale esentiale unei cresteri normale: calciu, zinc si magneziu.

 • Care sunt beneficiile iaurturilor YOGOLINO?

  Retetele noastre sunt elaborate cu grija de echipele noastre de nutritionisti, fara coloranti sau conservanti.

 • Cum sunt produse iaurturile YOGOLINO?

  Echipele noastre fac toate eforturile pentru a asigura calitatea produselor cu peste 160 de controale asupra procesului de fabricatie.

Intra in Clubul Nestlé Baby

 • Citeste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
 • Afla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
 • Incearca aplicatiile noastre utile.
 • Ramai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Afla mai multe. Citeste si urmatoarele articole.
Mamele au notat acest articol 0/5
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.