MyFeed Personalized Content
de la 6 luni
Articol
Add this post to favorites

De ce YOGOLINO nu are nevoie sa stea la rece?

0
0 Review-uri

Unde gasesc YOGOLINO in magazine? Trebuie sa pastrez YOGOLINO in frigider? Care este temperatura ideala pentru a oferi YOGOLINO bebelusului?

2 minute citit Sep. 3, 2019

YOGOLINO este o gustare pe baza de lapte care se gaseste in zona cu alimente pentru copii.

 

De ce YOGOLINO nu are nevoie sa stea la rece?

Poti sa te gandesti la YOGOLINO ca la laptele UHT, care nu necesita sa stea la rece pentru a-si mentine calitatea pe perioada de valabilitate. Aceste alimente lactate sunt tratate termic in mod corespunzator (pasteurizare la temperatura inalta) si sigilate ermetic pentru a mentine beneficiile nutritionale, fara a fi nevoie sa stea la rece!

 

Trebuie sa pastrez YOGOLINO in frigider?

Cupele de YOGOLINO pot fi depozitate oriunde! YOGOLINO nu are nevoie de frig! Cupele YOGOLINO sunt pregatite pentru a fi pastrate la temperatura camerei, fara coloranti sau conservanti. In cazul in care decideti sa il tineti la frigider, acesta nu va avea un efect negativ asupra produsului. 

 

Care este temperatura ideala pentru a oferi YOGOLINO?

Toate mamele stiu ca bebelusii prefera sa primeasca mancarea la temperatura camerei. Receptorii nervosi sunt afectati daca sunt stimulati excesiv, prea rece sau prea cald. De exemplu cand mananci prea rece vei simti ceva dureros pentru ca e vorba de o hiperstimulare a receptorilor nervosi. Ceea ce rezulta este  diminuarea simtului gustativ natural, iar cel mic nu mai percepe la fel de bine gustul alimentului. 

fii parinte in felul tau - ghid pentru parinti

rating review icon

Review-uri recente

Nota media a clientilor

0
0
0 note de la clienti

Review-uri

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Adauga un nou review