Distribuie Produse
X

Cereale Nestle

Cereale Nestlé® 8 Cereale cu Miere, 250g, de la 12 luni

Fiecare portie de cereale Nestlé pentru sugari este special creata pentru puiul tau, asigurandu-i nutrienti esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului sau mic.

  Despre Nestle 8 Cereale cu Miere

  • Hranitoare, fine si omogene, cerealele noastre contin ingrediente provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelusilor.
  • Cerealele Nestlé® contin Zinc, Vitamina C si Vitaminele A si D care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
  • Sunt imbogatite multe vitamine si minerale esentiale pentru o dezvoltare armonioasa.
  • Fiecare portie de cereale Nestlé pentru sugari este special creata pentru puiul tau, asigurandu-i nutrienti esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului sau mic, pentru o crestere si dezvoltare normala.
  • Sunt usor de preparat si datorita aportului lor nutritional, gustului delicat si texturii moi sunt adecvate pentru perioada de diversificare
  • Contin Fier, Iod si Vitamina B1 pentru sistemul nervos si o dezvoltare cognitiva normala. Puiul tau are nevoie de 5 ori mai mult Fier decat un adult* iar o portie de cereale Nestlé® asigura cel putin 50% din necesarul zilnic**. Cerealele Nestlé® pentru sugari sunt si o sursa de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a oaselor la copii.
  Afla ce contin cerealele Nestle
  Informatii nutritionale
  Mod de preparare
  Alte variante
  Important
  Mamele au notat acest articol 0/5

  Inca nu ai gasit
  ceea ce cautai?

  Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.