
Cum sa alaptezi bebelusul? Un ghid in sase pasi pentru parinti
Esti nesigura in privinta alaptarii? Laptele matern este cel mai bun pentru bebelusul tau si ii asigura nutrientii esentiali de care are nevoie pentru o crestere armonioasa. Urmeaza acesti pasi pentru a alapta in siguranta, confortabil, si fara durere. Aminteste-ti sa urmaresti semnele de foame si satietate ale bebelusului pana cand iti arata ca este satul.
Pareri
3.3
Note
-
5
-
4
-
3
-
2
-
1
Articole similare

Pastrarea laptelui matern
Ca mama, stii ca laptele matern este cel mai bun aliment pentru copilasul tau, asa ca nu e de mirare ca iti doresti sa i-l oferi la fiecare masa.
4 minute citit

Ingrijirea sanilor in timpul alaptarii
Iti alaptezi bebelusul inca de cand s-a nascut si este o experienta minunata. Cu toate acestea, te ingrijoreaza faptul ca sanii tai vor suporta ulterior anumite transformari.
8 minute citit

Alaptarea la san - Ghid complet pentru alaptarea corecta la san
Dupa cum probabil stii deja, laptele matern reprezinta hrana perfecta pentru bebelus in primele sase luni ale acestuia si chiar si dupa ce i s-au introdus alte alimente.
31 minute citit

Depășirea problemelor de alăptare: Ghid complet pentru mame
Alaptarea merita toata rabdarea si atentia de care are nevoie. Mai jos gasesti cele mai intalnite probleme si solutiile lor.
3 minute citit

Primele 1000 zile in viata unui bebelus
Momentul cel mai asteptat pe toata perioada sarcinii este marea intalnire cu bebelusul. Toti parintii se intreaba cum va arata, cu cine va semana, ce ochi va mosteni.
4 minute citit

Proprietatile uimitoare ale laptelui matern
Laptele matern e cu adevarat uimitor. Stiai ca acesta isi schimba compozitia in functie de varsta bebelusului tau?
9 minute citit

Ce faci cand alaptarea nu este posibila?
Fiecare mama asteapta cu nerabdare intalnirea cu bebelusul sau, caci dupa 9 luni in care au trait in simbioza, cea mai mare dorinta a mamei este sa il cunoasca.
3 minute citit

Pozitii de alaptare: Cum se ataseaza corespunzator bebelusul la san?
„Totul va veni de la sine, vei vedea!" In realitate, se dovedeste ca nu este un lucru atat de usor sa-ti gasesti, impreuna cu bebelusul tau, o pozitie in care sa va simtiti amandoi confortabil.
5 minute citit

Oligozaharidele din laptele matern
Laptele matern este cel mai bun aliment pe care i-l poti oferi, pentru a-i asigura cantitatea necesara de energie si de substante nutritive pentru o crestere si o dezvoltare optima.
3 minute citit

Beneficiile alaptarii pe termen lung
Fiecare mama isi doreste ce este mai bun pentru copilul ei, iar unul dintre lucrurile importante in primele zile de viata ale bebelusului este alaptarea.
3 minute citit

Importanta fierului in alimentatia sugarului
Vezi sfatul specialistilor in legatura cu anemia feripriva si importanta aportului corespunzator de fier in dieta celui mic.
2 minute citit

Cele 3 secrete ale unui tatic responsabil
Traim vremuri mai bune decat in trecut favorabile pentru a creste copii sanatosi.
3 minute citit

Cat mananca un bebelus in functie de varsta?
Cum bebelusul tau nu vorbeste inca, iti este greu sa-ti dai seama, printre lacrimi si zambete, daca ii e foame sau daca s-a saturat. Cum poti sa-i descifrezi comportamentul?
5 minute citit

Ce sa faci cand cel mic sufera de diaree?
Unul dintre primii pasi pe care ii poti face cand bebelusul tau incearca sa iti transmita ceva este sa ramai calma si sa investighezi cu blandete cauza.
3 minute citit

6 modalitati usoare de a face fata parintilor critici
Te simti victima criticii mamelor sau a umilirii mamelor? Este greu sa fii o proaspata mamica, mai ales daca te simti atacata de critici din partea altor parinti.
3 minute citit

Etapele dezvoltarii vazului la bebelusi
Bebelusul tau te priveste cu ochii larg deschisi si uneori chiar se uita fix la anumite obiecte. Oare cum te percepe cel mic si ce viziune isi face despre tot ceea ce-l inconjoara?
5 minute citit

Planul de actiune pentru protectia copilului
Este o idee buna sa-ti dotezi casa cu protectii pentru copii inainte de nastere.
2 minute citit

Ai problemele unei mame care lucreaza? Iata cateva sfaturi pentru intoarcerea la munca dupa nasterea primului copil
Daca situatia financiara a familiei tale necesita ca tu sa devii o mama care lucreaza, este foarte posibil ca in timp ce planifici reintoarcerea la serviciu sa fii coplesita de un amalgam
4 minute citit

Care sunt nevoile nutritionale ale copiilor?
Dorinta cea mai mare a parintilor este de a le implini copiilor nevoile esentiale de hrana, protectie si iubire.
4 minute citit