Distribuie articol
X

Cereale Nestlé® pentru bebelusi

Cereale Nestlé® 8 Cereale si cacao, 250g, de la 12 luni

Ofera-i puiului tau o masa delicioasa cu cereale imbogatite cu nutrienti esentiali. Hranitoare, fine si omogene, cerealele noastre contin ingrediente provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelusilor.

nestle 8 cereale si cacao fara zahar

  Despre Nestlé® 8 Cereale si cacao

  Fiecare portie de cereale Nestlé pentru sugari este special creata pentru puiul tau, asigurandu-i nutrienti esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului sau mic, pentru o crestere si dezvoltare normala.

  • Cerealele speciale pentru sugari contin Fier, Iod si Vitamina B1 pentru sistemul nervos si o dezvoltare cognitiva normala. Puiul tau are nevoie de 5 ori mai mult Fier decat un adult* iar o portie de cereale Nestlé® asigura cel putin 50% din necesarul zilnic**.
  • Cerealele Nestlé® pentru sugari sunt si o sursa de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a oaselor la copii.
  • Sunt usor de preparat si datorita aportului lor nutritional, gustului delicat si texturii moi sunt adecvate pentru perioada de diversificare.
  • Cerealele Nestlé® contin Zinc, Vitamina C si Vitaminele A si D care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
  • Acestea sunt imbogatite cu multe alte vitamine si minerale esentiale pentru o dezvoltare armonioasa.

   

  * Conform cerintelor nutritionale per kg de greutate corporala - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.
  ** Din Valoarea Nutritionala de Referinta.

  Afla ce contine Nestlé® 8 Cereale si cacao
  Informatii nutritionale
  Mod de preparare
  Alte variante
  Important
  Mamele au notat acest articol 1/5

  Scandalos!!

  Copii+mei+(și+soțul+meu!!)+mănâncă+aceste+cereale+de+ani+de+zile.+Ieri+am+rămas+fără+și+am+cumpărat+ca+de+obicei+10+cutii.+Nu+am+dat+importanta+prea+mare+ca+scria+rețetă+noua+pe+ele..+am+spus+ca+e+o+chestie+de+marketing+sau+ceva+și+ca+nu+are+cum+sa+fie+mare+diferență..+Am+ajuns+acasă+și+am+deschis+punga+(este+o+diferență+destul+de+mare+la+aspect+și+gust+mai+ales..+cele+noi+fiind+mai+albicioase+și+având+un+gust+destul+de+fad..)+și+am+preparat+copilului+porția+obisnuita.+Am+fost+dezamagita+sa+constat+ca+nu+ii+mai+plăceau+deloc..+fiind+cerealele+lui+favorite.+Soțului+meu+de+asemenea+nu+ii+plac.+Acum+trebuie+sa+le+returnez+și+sa+caut+pe+unde+mai+sunt+din+cele+vechi+pe+stoc+și+sa+îmi+fac+provizii...+pentru+o+perioada+limitata,+evident..+ Foarte+aiurea..+pana+și+eu+am+gustat+și+nu+înțeleg+ce+ați+văzut+mai+bun+la+noua+rețetă..+ Va+rog+sa+îmi+spuneți+dacă+pot+să+cumpăr+direct+de+la+voi+măcar+câteva+zeci+de+cutii+cu+rețetă+veche.+ Va+mulțumesc+pe+de+o+parte,+dar+m+ați+dezamăgit,+sincer..+ ++++++++++++++O+mămică+dintr+o+familie+mâncătoare+și+iubitoare+de+aceste+cereale+de+ani+buni!+

  Cauta in site

  Inca nu ai gasit
  ceea ce cautai?

  Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.