MyFeed Personalized Content
calculator-data-nasterii

Calculator data nasterii

Afla cand vine micutul tau pe lume si cum sa te pregatesti pentru acest moment emotionant

Copilul se va naste in curand, dar mai precis cand?

Data nasterii copilului este un detaliu deosebit de important pentru parintii care asteapta venirea pe lume a inca unui membru in familie. Transformarile fizice din timpul sarcinii sunt un motiv de bucurie si totodata o sursa de intrebari si nelamuriri in legatura cu evolutia ta fizica si mentala.

 

Ce este un calculator pentru data nasterii (calculator de sarcina)?

Ca sa afli raspunsuri la intrebarile pe care ti le pui in calitate de viitoare mamica, foloseste calculatorul de sarcina, care te ajuta sa determini data de nastere probabila a bebelusului tau. Rezultatele sunt orientative, dar te ajuta sa-ti planifici viata de viitoare mamica.

 

Cu un calculator pentru data nasterii (numit si calculator de sarcina) poti sa afli mai multe detalii importante:

- data probabila a nasterii (DPN)

- data cand a fost conceput bebelusul

- datele celor trei trimestre de sarcina

- saptamana de sarcina in care te afli

- varsta fatului

 

Cum se calculeaza data nasterii?

Ca sa afli data probabila a nasterii (DPN) trebuie sa stii exact data ultimei menstruatii si durata ciclului tau menstrual.

 

Calculeaza data nasterii pentru copilul tau cu ajutorul acestei aplicatii.

Afla care este data aproximativa in care se va naste copilul tau, chiar daca nu stii data exacta a conceperii. Inscrie-te in Clubul Nestlé Baby si calculeaza data nasterii pentru bebelusul tau.

 

Ce factori influenteaza data nasterii?

Retine ca exista factori care influenteaza data nasterii pe care ai obtinut-o pirn calculatorul de sarcina.

Daca ai ciclu neregulat, ai ramas insarcinata prin fertilizare in vitro sau ai o sarcina multipla, data nasterii poate sa difere de ceea ce ai obtinut prin aplicatie. Consulta medicul specialist si stabiliti impreuna calendarul saptamanilor de sarcina.

Daca vei naste gemeni sau tripleti este posibil ca nasterea sa aiba loc mai devreme decat DPN. Daca ai peste 40 de ani, exista un risc cu 40% mai mare sa nasti inainte de termen. O cauza frecventa pentru nastere prematura este uterul infantil, care reprezinta un uter nedezvoltat, cu marime mai mica decat cea normala la o femeie de varsta reproductiva.

Respecta programul medical din timpul sarcinii ca sa evaluezi corect starea de sanatate, sa estimezi cat mai exact data nasterii si mai ales, bucura-te de aceasta perioada minunata din viata oricarei femei!

Cand a inceput ultima ta menstruatie?

User will most likely use this feature mainly on mobile. Therefore touch events and date picker etc.