Distribuie articol
X

Formule de lapte pentru nou-nascuti si sugari

Nestlé NAN® EXPERTPRO HA, 400g, de la nastere

Nestlé NAN® EXPERTPRO HA este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

  Despre Nestlé NAN® EXPERTPRO HA

  Nestlé NAN® EXPERTPRO HA asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala. Este dovedit clinic faptul ca reduce riscul de a dezvolta alergii. Prin combinatia sa unica de ingrediente, NAN® EXPERTPRO H.A. reduce riscul de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.

  NAN® EXPERTPRO H.A. este indicat in special sugarilor cu risc de a dezvolta alergii (de ex. daca un alt membru al familiei este alergic). Totusi, daca sugarul tau are deja alergie la proteinele laptelui de vaca, nu folosi NAN® EXPERTPRO H.A. fara a consulta doctorul. Introducerea in alimentatie a oricarei formule de lapte praf sau a laptelui de vaca trebuie facuta numai sub supraveghere medicala.

  • Proteine parțial hidrolizate este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ, obtinut printr-o tehnologie speciala care reduce considerabil potentialul alergenic al laptelui de vaca.
  • Bifidobacterium Lactis sunt culturi similare cu cele care exista si in flora intestinala a sugarilor alaptati.
  • DHA - unul din acizi grasi regasiti si in laptele matern.

  NAN® EXPERTPRO H.A. poate fi folosit de la nastere pana la varsta de 2 ani.

  Ingrediente
  Informatii nutritionale
  Mod de pregatire
  Mod de administrare
  Important
  Mamele au notat acest articol 0/5
  Cauta in site

  Inca nu ai gasit
  ceea ce cautai?

  Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.