Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Distribuie Produse
X

Yogolino

Gustare cu lapte Nestlé® Yogolino Simplu, 4 x 100g, de la 6 luni

Aliment pentru sugari, pe baza de lapte

Rasfata-ti puiul cu Yogolino Simplu, o gustare delicioasa si cremoasa pe baza de lapte, bogata in calciu, necesar pentru cresterea si dezvoltarea oaselor la copii. Yogolino este special destinat nevoilor nutritionale in perioada de crestere a bebelusilor cu varsta intre 6 si 36 luni. Fiecare portie ofera 38% din necesarul zilnic de Calciu si Zinc. Gustarile Yogolino nu contin conservanti sau coloranti. Datorita procesului de pasteurizare si sigilarii ermetice in atmosfera protectoare, Yogolino nu necesita refrigerare si il poti lua cu tine oriunde!

Beneficii

  • Gustarile Yogolino sunt pasteurizate, sigilate ermetic si ambalate in atmosfera protectoare pentru a preveni dezvoltarea microorganismelor. Datorita procesului de productie si a ambalajului inovator nu este necesar ca produsul sigilat sa fie pastrat la frigider si poate fi servit la temperatura camerei.
  • Gustarile Yogolino nu contin conservanti sau coloranti.
  • Gustarile Nestlé Yogolino sunt bogate in Calciu, care este necesar pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. O portie acopera 38% din necesarul zilnic de Calciu (VNR*).
  • Gustarile Nestlé Yogolino sunt bogate in Zinc. O singura portie acopera 38% din necesarul zilnic de Zinc (VNR*).
  • Gustarile Yogolino nu necesita refrigerare. Astfel, sunt usor de depozitat, pot fi transportate cu lejeritate si pot fi consumate pe loc la temperatura camerei, o temperatura preferata de bebelusi.
  • Pentru ca are un ambalaj practic, Yogolino se utilizeaza in siguranta in preajma bebelusilor. Atentie insa, puiul tau trebuie sa stea in sezut si trebuie sa-l supraveghezi in timp ce mananca.

 

* VNR = Valoarea Nutritionala de Referinta.

Ingrediente

Lapte fermentat (91.5%), zahar, amidon modificat din porumb, proteine din zer, agent de ingrosare (pectine), aroma naturala (contine lactoza), minerale (citrati de magneziu, sulfat de zinc), concentrat mineral din lapte. 

Alergeni

Contine lapte. A nu se consuma de catre sugarii cu alergie la laptele de vaca.

Informatii Nutritionale

Unitate de masuraCantitate/100g produs
Energiekj360
Energiekcal86
Grasimig3.10
Grasimi din care acizi grasig2
Glucideg11
Glucide din care zaharurig8.50
Fibreg<0.5
Proteineg3.20
Sareg0.10
Calciumg125.00
Magneziumg25
Zincmg1.30

Alte informatii utile

  • Recipientul sigilat nu necesita refrigerare si se poate pastra la temperatura camerei.
  • Ofera-i Yogolino micutului tau folosind o lingurita de dimensiuni mici. Yogolino se consuma imediat dupa deschidere; portia neterminata nu se pastreaza.
  • Nu oferi spre consum daca recipientul este deteriorat sau umflat. Nu incalzi in cuptorul cu microunde. Copilul trebuie sa stea in sezut si sa fie supravegheat in timp ce mananca.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si inceperea diversificarii dupa aceasta varsta, in paralel cu alaptarea. Este important ca cel mic sa beneficieze de o alimentație variata si echilibrata, ca un prim pas pentru un stil de viata sanatos. Intreaba medicul cu privire la introducerea in alimentatia sugarului si a altor alimente, in completarea laptelui de mama sau a formulei de lapte. Se recomanda continuarea alaptarii pe o perioada cat ma indelungata dupa inceperea diversificarii alimentatiei.