Cereale Nestle 0% zaharuri adaugate sau produse

Cereale Nestlé 0% zaharuri adaugate sau produse

Bunatatea cerealelor integrale, imbogatite cu vitamine si minerale, esentiale dezvoltarii armonioase a bebelusului tau

100% rasfat, 0% zaharuri

Alegem doar ingrediente naturale si suntem atenti la procesul de fabricatie, motiv pentru care noua noastra gama de cereale este la fel de hranitoare precum dragostea pe care i-o porti bebelusului tau.

Hranitoare, fine si omogene, cerealele Nestlé contin ingrediente provenite din culturi special cultivate pentru hrana bebelusilor si sunt realizate cu 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie, ceea ce ii ofera micutului tau rasfatul si nutritia de care are nevoie.

- Descopera beneficiile cerealelor Nestlé -

Proprietati Proprietati Proprietati

- Vezi mai jos portofoliul nostru de produse -

 

Multicereale

Nestlé Multicereale, de la 6 luni

Cerealele pentru sugari si copii de varsta mica, Nestlé Multicereale, contin cereale integrale, cu 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie.

Vezi produsul Cumpara acum

 

Politano

Nestlé Multicereale si Banana, de la 6 luni

Cerealele pentru sugari si copii de varsta mica, Nestlé Multicereale si Banana, contin cereale integrale, cu 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie.

Vezi produsul Cumpara acum

 

Quinoa

Nestlé Multicereale si Quinoa, de la 6 luni

Cerealele pentru sugari si copii de varsta mica, Nestlé Multicereale si Quinoa, contin cereale integrale, cu 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie.

Vezi produsul Cumpara acum

- Articole care te-ar putea interesa -

Bebelusul tau
Articol

Vitaminele si mineralele necesare bebelusului

Avand cunostinte elementare despre laptele matern, despre alaptare si beneficiile ei asupra bebelusului tau, vei putea sa te bucuri de fiecare moment in care iti hranesti si protejezi bebelusul.

Diversificarea
Articol

Rolul diversificarii in dezvoltarea cognitiva

Odata cu introducerea treptata a alimentelor „solide”, bebelusul tau va descoperi un intreg univers de arome si texturi noi.

Cum dozam
Articol

Pregatirea corecta a cerealelor pentru sugari

Alimentele complementare sunt necesare si reprezinta o etapa importanta in tranzitia de la alimentatia cu lapte matern, la alimentele pe care le consuma intreaga familie.

Nota importanta

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si inceperea diversificarii dupa aceasta varsta, in paralel cu alaptarea. Este important ca cel mic sa beneficieze de o alimentatie variata si echilibrata, ca un prim pas pentru un stil de viata sanatos. Intreaba medicul cu privire la introducerea in alimentatia sugarului si a altor alimente, in completarea laptelui de mama sau a formulei de lapte. Se recomanda continuarea alaptarii pe o perioada cat ma indelungata dupa inceperea diversificarii alimentatiei.

 

Intra in Clubul Nestlé Baby

  • cuburi colorateCiteste articole si recomandari din partea specialistilor, personalizate pentru fiecare noua etapa alaturi de cel mic.
  • capa absolvireAfla tot ce trebuie sa stii despre nutritia potrivita in primele 1000 de zile alaturi de bebelusul tau.
  • servietaIncearca aplicatiile noastre utile.
  • newsletterRamai tot timpul in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pe care le avem pregatite pentru tine
Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.