Distribuie articol
X
checklist

Checklist

 

Aplicatia de liste te ajuta sa nu pierzi din vedere lucrurile pe care le ai de facut. Inregistreaza-te si incearca!

checklist

Fie ca trebuie sa mergi la maternitate sau sa pregatesti totul pentru cand aduci bebelusul in sfarsit acasa, cel mai bine e sa nu pierzi nimic din vedere. Asa ca, folosind aceste liste poti nota tot ce ai nevoie. 

Iti poti face propria lista sau poti sa alegi dintre cele existente (trebuie sa te conectezi pentru a vedea listele disponibile).
Din listele pe care le poti selecta, va oferim ca exemplu: 
„Ce sa iau in bagajul pentru spital?”, „Cum pregatim camera pentru copil” sau „Lista pentru vacanta impreuna cu bebelusul”. Ai toata informatia necesara intr-un singur loc, pe site-ul Nestlebaby.ro, dedicat în zona Clubul Nestle Baby. Pentru ca stii ca primele 1000 de zile vor fi decisive pentru copilul tau, de la numele pe care il va purta la obiceiurile alimentare, la felul in care il hranesti si ca toate acestea isi vor pune amprenta asupra lui, citeste tot ceea ce am pregatit pentru tine si fii un parinte pregatit si informat inregistrandu-te in clubul Nestle Baby. Iar daca vrei sa impartasesti cu noi experinta #parinteinfelultau, descopera cunostiintele sustinute de cei 150 de ani de cercetare stiintifica din spatele produselor noastre si afla cum vom continua in acelasi timp sa invatam si sa impartasim din experienta parintilor care au experimentat toate momentele, toate zambetele si toata calatoria atat de frumoasa si provocatoare alaturi de cei mici.

Fa cu noi o lista acum si nu uita ca unul dintre cele mai importante motive pentru a construi o lista de lucruri de facut este organizarea. Organizarea sarcinilor cu o lista poate face totul mult mai usor de gestionat si te poate face sa te simti in control pe situatiile care survin in viata ta. A vedea o schita clara a sarcinilor tale finalizate si neterminate te va ajuta sa te simti organizat si sa ramai concentrat mental. 

Pentru a accesa listele trebuie sa fii inregistrat si sa te conectezi. O poti face din coltul drept al acestei pagini unde scrie „Nu esti membru? Inregistreaza-te aici” sau „Conectare".

Cauta in site

Inca nu ai gasit
ceea ce cautai?

Incearca noul nostru motor de cautare smart. Vom gasi mereu ceva pentru tine.